tisdag 18 augusti 2009

Dessa öron

Stackars Nellie har besvär med sina öron IGEN. Men denna gången verkar det inte vara öroninflammation utan hörselgångsinflammation. Detta verkar göra mer ont än det vanliga vad jag förstår på henne. Hon har ju haft öroninflammation ett antal gången och väntar på tid för att få rör. Hon har to.m haft pågående öi utan att gnälla något vidare. Men denna gången gråter hon till och från hela dagarna... och för att inte tala om på nätterna. Själv har varken jag eller Danne fått en hel timme sammanhängande sömn de två senaste nätterna pga att Nellie är ledsen och har så ont. Detta är så frustrerande när man inte kan hjälpa henne på något sätt, inte ens värkmedicinen gör att hon kan sova. Önskar jag kunde ta över denna smärta istället så hon kunde få slippa det, kan man trolla på det sättet?

I morgon ska dem till öronspecialisten för tredje gången... han vill veta att penicillinet verkligen gjort sitt jobb. Men det verkar segt.... tycker annars att det brukar vara så effektivt, men inte denna gången inte.

Emmi blir fruktansvärt klängig och ska klättra både på oss och Nellie... hon märker väl att vi lägger lite extra krut på Nellie nu och pockar verkligen på uppmärksamhet. Samtidigt blir Nellie så ledsen för Emmi kan vara ganska våldsam den lilla skiten ;) Hon biter och drar Nellie i håret så att stora tussar lossnar, och tar man bort henne och förklarar att hon inte ska göra så blir hon fullkommligt vansinnig och protesterar genom att skrika och kasta sig hej vilt på golvet.

Joooooo hon är fruktansvärt busig detta barnet ;) Känns som hon är tio resor värre en både Emil & Lotta... tillsammans! Ha ha ha, det LYSER verkligen bus i hennes ögon!

Inga kommentarer: